Готовим в посуде WOK от Цептер смотреть на Ютуб видео бесплатно_1

Tagged As:

Готовим в посуде WOK от Цептер.

Good video about the Chinese wok.

This free video was created for you by and can be re-used for free, under the creative commons license, with the attribution of as the original creator of this video about the Chinese wok.

Thank you for supporting the creative commons movement.

The Chinese wok is a special tool for the Asian kitchen.

The main advantage of the Chinese wok is the high edge.

This shape of the Chinese wok has a small spot for intense heat at the bottom of the Chinese wok.

It is possible to save fuel, while cooking a big meal for many people.

The curved shape also allows the food in different parts of the pan, without any danger of overflow.

Curved walls provide the protection against extreme heat and burning.

The word Chinese wok comes from the Cantonese language, and it means pan in Chinese.

Most Chinese people use the word Guo in the official Chinese life.

The western people use the name Chinese Wok .

The best Chinese wok has a long wooden handle and a strong steel pan.

The Indonesian wok has two handles for cooking on fire.

Originally a Chinese wok was a flat pan.

The fire was creating a dent in the flat steel plate.

People began to use the hammer to repair the dent in the steel plate.

Some people created an even bigger dent.

The Chinese wok was created in that time.

The invention of the wok created a new way of cooking.

When used properly, the Chinese wok can last for 100 years.

The modern Chinese wok can be made from stainless steel or aluminum, with enamel or a Teflon coating.

The traditional Chinese wok is only made from carbon steel.

It is best to use the traditional Chinese wok.

Carbon steel can rust very quickly, the traditional Chinese wok must be cleaned without the detergent with a bamboo brush.

The carbon steel can soak up the oil and fat on the surface, which gives the Chinese wok a special anti-stick properties.

Therefore it is better to never use soap on the Chinese wok, so that the fat can stick to the metal.

The combination a high temperature, and the layer of fat can create a special Chinese flavor and aroma of the food that is cooked in the Chinese wok.

This aroma is the breath of the Chinese wok.

The Chinese people love it.

The Indonesian wok is not related to the Chinese wok.

They are very different tools.

The Indonesia wok is like a cooking pot that can be used on fire.

The Indonesian people use it for cooking soup and coconut on the slow fire.

The Chinese wok is used for cooking very fast and to use a lot of oil for rice and noodles.

The flame can create fire in the wok.

The fire on the food can create an interesting flavor.

The western people love to eat Chinese food, because it is exotic and interesting for them.

There are many fast food restaurants for Asian food in Europe.

The wet rice and wet noodles can be cooked very fast in the Chinese wok.

One small restaurant can create food for 1000 people every day.

The cook will be very tired, but also very rich.

Cooking the food in the Chinese wok is a very fast way to make money in Europe, because the people love everything that is exotic and new for them.

The modern Chinese wok has multiple layers of materials.

There is a ceramic insulation that can keep the wok worm and hot for a longer period of time.

The cook can save electricity or gas and the profit is higher.

Thank you for supporting the creative commons movement.

На примере сковородки Zepter,я втайне от жены,решил почистить сковородку.

Под рукой у меня было лишь сода,перекись водорода,и губка для мойки посуды.

Занял у меня данный процесс не так много времени,но моя любимая супруга увидела отличие сразу же.

Способ весьма несложен.

Сода перекись водорода,делаем кашицу,наносим на сковороду,ожидаем 5 мин.,и трём губкой.

У меня трудится,сохраняю надежду и у вас также сработает.

Увлекательные записи

12 responses to “Готовим в посуде WOK от Цептер смотреть на Ютуб видео бесплатно_1

  1. Здесь Вы найдете полезную информацию, чтобы еще лучше пользоваться преимуществами Цептер-системы, а также множество вкусных рецептов для готовки без воды и жира.

  2. Здравствуйте!

    Разогреть растительное масло в посуде WOK. Добавить туда чеснок и кусочки курицы, обжаривать в течение 2 мин.

  3. Добрый вечер!

    Разогреть в посуде WOK масло, обжарить в нем лук с грибами. Добавить туда грудинку, горошек, прогреть, помешивая.

  4. Здравствуйте!

    Посуду WOK разогреть на среднем огне как для жаренья и обжарить подчеревок, слегка вытопив из него жир. Добавить растительное масло, положить морковь и также слегка обжарить вместе с подчеревком, затем выложить тщательно промытый рис и, постоянно помешивая, обжаривать его 1-2 минуты.

  5. Добрый день!

    Посуду WOK разогреть с маслом на среднем огне, обжарить мясо. Добавить туда картофель, обжарить. Затем положить чернослив, закрыть посуду крышкой, отключить огонь.

  6. Налить в посуду 3-4 столовые ложки растительного масла и жарить мясо небольшими порциями, постоянно помешивая.

  7. HI!

    Очищенные бананы порезать произвольно, обмакивать в кляр и жарить небольшими порциями до золотистого цвета. Обжаренные бананы вынуть на решетку, установленную на посуду WOK, чтобы стекли излишки масла.

  8. Доброго здоровьечка! )

    Посуду накрыть крышкой, готовить на среднем огне до середины зеленого поля. Затем содержимое перемешать и подержать на огне 5-7 мин.

  9. Здравствуйте!

    Пишите свои послания участникам, делитесь эмоциями и мнениями о шоу Голос под этим постом! Лучшие сообщения вся страна увидит на экране ТВ во время прямого эфира в пятницу 8 декабря!

  10. Превед!

    Простой, быстрый и не дорогой рецепт. Не претендую на высокую кухню, но для разнообразия рациона — самое то.

  11. Здорово!

    Мне бы хотелось каждое утро вставать на рассвете, делать пробежку, обливаться холодной водой. Но я сильнее своих желаний

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *